Wedstrijdteam

Ben jij die danser, die meer wil, de hele dag danst, die droomt van prijzen winnen samen in een team? Heb je attitude, danceskills en een coole flow? Geef je dan op voor de auditie op dinsdag 31 augustus!

Het wedstrijdteam is voor getalenteerde en super gemotiveerde dansers, die meer willen dan één uur per week dansen en graag mee doen aan danswedstrijden. 

Lees verder over het hoe en wat van het wedstrijd team of geef je gelijk op voor de auditie met behulp van onderstaande knop.

Hoe zien de lessen van het wedstrijdteam eruit?

Je traint ruim 2 uur per week in de breedste vorm van Hiphop onder professionele leiding van juf Ilse. Je werkt aan kracht, conditie, zelfreflectie en samenwerken. Je gaat trainen aan choreografieën met veel verschillende formatiewisselingen en leert deze vooral goed te onthouden. In de  trainingen van het wedstrijdteam wordt veel aandacht besteed aan performance en het delen van danspassie. Daarom vinden we het belangrijk dat de dansers veel “podiumervaring” opdoen en treden de wedstrijdteams regelmatig op tijdens straatfestivals en demonstraties.

Hoe kan ik meedoen?

Voor een wedstrijdteam moet je auditie doen. De auditie is vóór het begin van het nieuwe dansseizoen aan de Timpweg 3, op dinsdag 31 augustus om 16.45 uur. De auditie duurt 1 tot 1,5 uur en je krijgt snel uitslag of je door bent of niet of dat je het voordeel van de twijfel krijgt en je een proefmaand meetraint.

Als je door de auditie komt houdt dit het volgende in:

 • Je danst het gehele seizoen in een wedstrijdteam.
 • Je danst ongeveer 3 wedstrijden per jaar in Noord-Nederland.
 • Het vervoer van en naar wedstrijden dien je zelf te regelen. Carpoolen verdient de voorkeur. Elke ouder zal waarschijnlijk 1x per seizoen moeten rijden.
 • We gaan ervan uit dat je probeert alle teamlessen aanwezig te zijn. Dit is erg belangrijk voor de formaties in de wedstrijdmixen.
 • Aanwezigheid tijdens wedstrijden is verplicht (uitgezonderd ziekte e.d).

Wanneer zijn de trainingen

Op dinsdag train je van 16.45-18.00 uur op onze hoofdlocatie aan de Timpweg 3.

Op vrijdag train je van 18.00-19.00 uur op een toplocatie in de danszaal van Sportcentrum Europapark!

Er wordt van je verwacht dat je op beide dagen aanwezig bent.

Kosten

 • Auditie dinsdag 31 augustus 16.45 uur €5,-
 • 32 weken Wedstrijdtrainingen van 2,25 uur per week  €460,-
 • Wedstrijdoutfit ca. Є50,- per dansseizoen. Excl. schoenen.
 • Dance d’Alí wedstrijdtrui met eigen naam ca. €25,-
 • Inschrijfgeld per wedstrijd €12,50 tot €15,- per kind.
 • Bezoekers wedstrijden ca. €12,50 per ouder.

Ben jij klaar om je 100% in te zetten voor jouw nieuwe dansteam? Dan zien we jou graag tijdens de auditie voor het nieuwe wedstrijdteam!

Op zoek naar een andere of aanvullende les?

Check dan vooral onze andere dansstijlen.