Treasures Jubileum Voorstelling
Dance d’Alí
11-12 juni

Op 11 en 12 juni geeft Dansschool Dance d’Alí Groningen haar jubileum dansvoorstelling ‘Treasures’. De jubileumvoorstelling wordt op zaterdag om 19:30 uur en op zondag 14:00 uur in Theater Kielzog in Hoogezand op de planken gebracht en het belooft weer een prachtig optreden te worden voor jong en oud!

De kaartverkoop gaat via de website van theater Kielzog en gaat erg hard! Koop tijdig je ticket want uitverkocht is ook echt uitverkocht!

Treasures

Het verhaal gaat over een oma en haar kleindochter Evi, die trots haar wedstrijdbeker laat zien die ze won met haar team tijdens een Hiphop danswedstrijd. Als opa de beker opbergt volgt er een zoektocht op de oude stoffige zolder, waar ze een mysterieuze kist vindt. Als de kist is geopend gebeuren er dingen waar Evi en haar oma van opkijken. Een geheimzinnige brief, een piratenhoed en een bijzonder zwaard worden gevonden. Het begin van een spannend avontuur!

Dansschool Dance d’Alí is al 10 jaar dé plek in Groningen waar een schat aan prachtige dansherinneringen wordt gecreëerd!

In de voorstelling tonen de leerlingen van Dance d’Ali hun geleerde choreografieën. De dansstijlen die voorbij komen zijn ballet, moderne dans, streetdance/hiphop en flamenco. Het wordt door alle dansers zeer gewaardeerd als u de hele voorstelling blijft kijken! Zij hebben keihard gewerkt en verdienen allemaal een warm applaus voor hun optreden.

Ons andere nieuws