Open Week Dance d’Alí Groningen

Gratis proeflessen volgen van 16 september t/m 22 september bij Dance d'Alí Groningen!

Op zaterdag 16 september 2023 gaat ons nieuwe dansseizoen weer van start! We sluiten het dansseizoen af op 15 en 16 juni 2024 met een grote eindpresentatie bij Theater Kielzog in Hoogezand.

De Open Week is van 16 t/m 22 september 2023. Iedereen kan dan één gratis proefles komen volgen in álle verschillende dansstijlen! De danslessen van Dance d’Alí  kun je volgen aan de Timpweg 3 (onze hoofdlocatie) maar ook bij het MFC De Wijert. Graag vooraf aanvragen via ons proeflesformulier.

Vanaf nu is het mogelijk om een proefles aan te vragen of je in te schrijven voor het nieuwe dansseizoen! Huidige Dance d’Alí leden wordt gevraagd hun plek in de les voor het nieuwe seizoen te bevestigen of te wijzigen via de Dance d’Alí LedenApp.

Dans met ons mee en nodig al je vrienden uit!  Graag wel van tevoren online aanmelden voor een proefles.

Heb je vragen omtrent de diverse dansstijlen, groepen, of weet je niet zo goed welke dansstijl nou bij jou past? Raadpleeg dan vooral onze dansstijlen pagina’s. Mocht je daarna nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar ilona@dance-dali.nl 

Vond je de proefles leuk?

Gaaf! Dan kun je je online inschrijven voor de cursus. Kijk voor meer informatie op onze pagina tarieven en inschrijven. Of schrijf je direct in met behulp van ons inschrijfformulier.

Deel dit nieuws

Ons ander nieuws