Leonor Leal

Twee-Daagse Dansworkshops in Groningen!

Flamencodanseres Leonor Leal (Sevilla) komt voor de Flamenco Biënnale naar Nederland en wij mogen haar voor de derde keer in Groningen verwelkomen voor dansworkshops!

Ze is een geliefd en inspirerend lerares om de bezieling die ze in haar lessen legt en haar aanstekelijke dansenergie. In deze intensieve workshops ga je aan de slag met diverse flamencostijlen.

 • Intermediate

  Niveau 3-7 jr. ervaring.
  10 nov. 18.00-19.00
  11 nov. 18.00-19.00
  Kosten € 45,-

 • Avanzado

  Niveau >8 jr. ervaring.
  10 nov. 19.00-20.15
  11 nov. 19.00-20.15
  Kosten € 60,-

* Bij het volgen van beide niveaus, krijg je €5,- korting op het totaalbedrag. 

Flamenco Biennale Nederland.
Flamenco Biënnale Nederland is een internationaal podiumkunstenfestival met als kloppend hart een van Europa’s oudste kunstvormen, de flamenco.

Voor de zevende editie van dit festival hebben zij fantastische dansers en muzikanten uitgenodigd, waaronder Leonor Leal.

Naast haar eigen voorstelling (9 nov – amsterdam) geeft ze diverse workshops, waaronder bij ons, in Groningen. 

Contact
Mocht je o.a. vragen hebben over het niveau waarvoor je je het beste kunt opgeven, neem dan contact op met Ilona Ali. 

Inschrijven
Wil je je aanmelden voor een workshop van Leonor? Ga dan het online inschrijfformulier op de website van Dance d’Alí.

 • Vul je geboortedatum in, dan verschijnen er meerdere danslessen.
 • Ga naar de woensdag Workshop Leonor Leal en klik je niveau aan.
 • Vul de overige gegevens in en druk op verzenden.

Inschrijven voor één van de workshops betekent een betalingsverplichting. Daarna is restitutie van lesgeld niet meer mogelijk.

Betalen
Graag vooraf aan de eerste workshop-les betalen. Gepast en contant in een envelop met je volledige naam en naam van de workshop. Intermediate of Avanzado.

Deel dit nieuws

Over

Leonor
Leal

Leonor Leal (Jerez de la Frontera, 1980) studeerde af aan het conservatorium en de universiteit van Sevilla op het gebied van moderne en flamencodans en didactiek. Al snel ontdekte ze dat de flamenco haar de grootste artistieke vrijheid bood en besloot ze zich als flamencodanser verder te ontwikkelen bij grote namen als Manolo Marín, Pilar Ortega en de familie Galván.

In haar solocarrière ontwikkelde zij zich tot een vernieuwende danseres en choreografe, vol kracht en elegantie. Zij beweegt zich speels op het raakvlak tussen de moderne dans, klassieke Spaanse dans en flamenco. Met Nocturno, die de vorige editie van de Flamenco Biënnale te zien was, maakt ze als solodanseres haar doorbraak in Spanje.

Zie Leonor live

Divertimento: Leonor Leal danst Vicente Escudero

Op 9 november 2021, van 20:00 tot 21:30 | OBA Oosterdok – OBA Theater Amsterdam. Bekijk de OBA theather website voor meer informatie.

Ons andere nieuws