Vrijdag 26 augustus om 15.30 uur aan de Timpweg 3.

Auditie Wedstrijdteam Hiphop 9-14 jr.

Kom jij ons prijzen winnende wedstrijdteam versterken? Ben jij die danser die méér wil, die hard wil trainen en droomt van prijzen winnen in een hecht danceteam? Heb je attitude, danceskills en een coole flow? Geef je dan op voor de auditie voor ons Hiphop Wedstrijdteam op vrijdag 26 augustus!

Om deel te nemen aan ons wedstrijdteam moet je auditie doen om toegelaten te kunnen worden. De eerstvolgende auditie is aan de Timpweg 3, op vrijdag 26 augustus om 15.30 uur. Je krijgt altijd een coole Goodiebag van Dance d’Alí! De auditie bestaat uit een hiphoples van 1 tot 1,5 uur waarin je door een vakjury wordt beoordeeld op je dansvaardigheden, uitstraling en motivatie. Na afloop krijg je snel uitslag of je door bent of niet óf dat je het voordeel van de twijfel krijgt en je een proefmaand meetraint.

De trainingen starten in de 3e week van september bij aanvang van ons nieuwe dansseizoen. De wedstrijdteams zijn voor getalenteerde en super gemotiveerde dansers, die meer willen dan één uur per week dansen en graag mee doen aan danswedstrijden.

Leuk voor jou om te weten dat het huidige wedstrijdteam D-FORCE van Dance d’Alí die dit seizoen pas zijn begonnen, op al hun wedstrijden in de prijzen zijn gevallen! Ze werden eerste op hun allereerste danswedstrijd. Tijdens de finale zijn ze NEDERLANDS KAMPIOEN geworden in hun klasse!  Zie hier hun filmpje op YouTube.

Meer informatie vind je op de pagina Wedstrijdteam.

Deel dit nieuws

Ons ander nieuws