Danscadeau van Dansschool Dance d'Alí

Gefeliciteerd met de Dance d'Alí tegoedbon. Super leuk dat je binnenkort komt kennismaken met onze dansschool! Hier lees je hoe die kunt verzilveren.

Ontdek de magie van Ballet, Moderne Dans, Flamenco, Tapdance en/of Salsation

Heb je jezelf voorgenomen om in het nieuwe jaar meer te bewegen, plezier te hebben en nieuwe passies te ontdekken? Dan is dit jouw kans om de dansvloer te betreden en te genieten van de wereld van ballet, moderne dans, flamenco, tapdance en/of salsation. En het wordt nog beter – je eerste 3 proeflessen bij Dance d’Alí  kosten helemaal niets met jouw tegoedbon!

Deze actie is geldig voor dansers vanaf 17 jaar en de tegoedbon* is in te wisselen voor danslessen in januari & februari 2024. 
*Niet inwisselbaar voor contanten.

Of je nu een beginnende danser bent die de eerste stappen zet of een vergevorderde danser die zijn vaardigheden wil verfijnen, bij Dance d’Alí hebben we voor elk niveau iets te bieden.

Hoe kun je deelnemen aan deze speciale aanbieding

Vul vooral je geboortejaar goed in, dan rollen als vanzelf alle mogelijke lessen voor jou open. Voor elke proefles vul je een nieuw formulier in. Zorg dat jouw 3 proeflessen gepland worden in de maanden januari of februari 2024. Tijdens de schoolvakanties is de dansschool gesloten en kun je online geen proefles inplannen voor de betreffende datum. Ga gelijk naar het proeflesformulier.

2. Vindt de dansstijl die bij jou past

Dance d’Alí is er trots op dat we jou een breed aanbod kunnen doen van verschillende dansstijlen. Weet je niet precies hoe de dansstijl eruit ziet? Kijk dan vooral even op onze dansstijlen pagina. Kom je er helemaal niet uit? Stuur ons dan een mailtje; ilona@dancedali.nl

3. Kies je niveau

Naast de vele dansstijlen hebben we ook verschillende groepen waardoor we rekening kunnen houden met jouw dansniveau.

Voor bijna elke dansstijl geldt,  als je er geen ervaring mee hebt, beschouw jezelf dan als een beginnende danser. Je kunt bijv. jaren ballet hebben gedanst, maar voor een flamenco- of tapdansles volg je het beginnersniveau.

Voor de lessen salsation maakt het niet uit welk niveau je hebt, dat is een dans-fit les voor elke danser!

4. Vergeet niet bij de laatste stap je unieke bon-nummer in te vullen

Waarom kiezen voor Dance d'Alí?

Verschillende dansstijlen

Van de gracieuze bewegingen van ballet tot de expressieve flair van flamenco, er is voor elk wat wils.

Inspirerende docenten

Onze ervaren dansdocenten delen hun passie voor dans en begeleiden jou professioneel en met veel enthousiasme.

Sfeervolle danslocatie

Onze danslocatie herbergt meerdere dansstudio’s en kunstaanbieders, waardoor het een creatieve hub is voor dansliefhebbers en kunstenaars. De intieme sfeer van het café nodigt uit tot gezelligheid en biedt de perfecte plek voor dansers om elkaar te ontmoeten en te genieten van een ontspannen moment na de danslessen.

Samen dansen is gezellig

Dansen bij Dance d’Alí is niet alleen een workout, het is een sociale ervaring. Maak vrienden terwijl je beweegt, en ontdek waarom samen dansen leuker is dan in je eentje naar de sportschool gaan.

Mocht je meer willen lezen over Dance d’Alí, kijk dan vooral op onze website. Vragen? Neem gerust contact op.